Verseny a helyezésért pályázat

A Nyíregyházi Főiskola Kultúrális Diákjóléti Bizottsága pályázatot ír ki a Természettudományi Kar hallgatói részére az alábbi juttatások elnyerésére:

Verseny a helyezésért támogatás (csoportos pályázat) Határidő: 2010. április 14.

A támogatás kiírása eseti, a hallgatók fontosabb versenyeihez kapcsolódik. Pályázhat a Nyíregyházi Főiskola Természettudományi Karának minden nappali tagozatos, adott félévre beiratkozott hallgatója, a hallgatókból alakult sportcsoportja, a Nyíregyházi Főiskola Sportegyesületének szakosztálya, akik a sport területén kimagaslóeredményt értek el. A támogatást a versenyek, bajnokságokköltséhgeinek részleges fedezésére lehet igénybe venni. A sikeres pályázat feltétele a Testnevelési és Sporttudományi Tanszék írásos ajánlása, illetve támogatása.
A csoportos pályázathoz csatolni kell az edző által aláírt versenyzpk pontos névsorát (évfolyam/szak).
Pályázni a Kari Diákjóléti Bizottság által kiadott pályázati űrlapon lehet, melyet a honlapról letölthet (http://h5.nyf.hu). A pályázatot a HÖT irodán lehet benyújtani.

A pályázatok elbírálásánál figyelembe vett időszak: 2010.02.01.-2010.05.30.
A pályázatok elbírálása folyamatos!

Sport és művészeti ösztöndíj (egyéni pályázat) Határidő: 2010. április 14.

Az ösztöndíj félévente egyszer kerül kiírásra. Pályázhat a Nyíregyházi Főiskola Természettudományi Karának minden nappali tagozatos, adott félévre beiratkozott hallgatója, aki mővészeti tevékenységéért elismerésben, kitüntetésben részesült, illetve a sport terén kimagasló eredményt ért el.
Pályázni a Kari Diákjóléti Bizottság által kiadott pályázati űrlapon lehet.
A pályázatot a HÖT irodán lehet átvenni és benyújtani.

A pályázatok elbírálásánál figyelembe vett időszak: 2010.02.01.-2010.05.30.
A pályázatok elbírálása folyamatos!

A pályázati adatlap letölthető itt!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>