Tisztaszoftver Program

A Tisztaszoftver Program keretében mostantól a hallgatók is ingyenesen tölthetik le 5 számítógépre, táblagépre és további 5 mobil eszközre a Microsoft Office legfrissebb, jogtiszta változatát, az Office 365 ProPlus programcsomagot. A program bővülésével minden diák 1 terabyte tárhelyet is kap a Microsoft felhőjében, amely máig egyedüliként kapta meg az Európai Unió biztonsági pecsétjét.

Office365[1]

A lehetőséggel a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói élhetnek, jogosultságukat pedig az Educatio Nonprofit Kft. által biztosított webes felületen, a http://www.o365.educatio.hu/-n érvényesíthetik.

A hallgatók a programcsomag elérésével olyan szoftvereket és csoportmunka megoldásokat ismerhetnek meg, amelyek nem csak a tanulmányaik alatt segítik őket, hanem a későbbi munkájuk során és a magánéletben is hasznukra válhatnak. A Microsoft Magyarország ezzel a felajánlással ahhoz kíván hozzájárulni, hogy a diákok, illetve a fiatal felnőttek a lehető legtöbbet hozhassák ki a mindennapjaikból.

 

Az 5+5 eszközre való letöltés lehetősége a hallgatók mobilitását és hatékonyságát támogatja: amit a diákok az egyik gépen elkezdtek, azt a másik gépen folytathatják, amit az egyik eszközön elmentettek, azt a másikon elérhetik – mindezt tökéletesen szinkronizált módon és teljes jogi, illetve adatbiztonság mellett.

A programcsomag leírása a következő linken található: http://www.microsoft.com/hun/diakoffice/

A programmal kapcsolatban felmerülő kérdésekre a Microsoft diákokért felelős koordinátora, Orosz Sára szívesen válaszol a lenti elérhetőségeken.

Orosz Sára | Diákszegmens Menedzser | Microsoft Hungary
È +36 (20) 234 23 10  | H-1031 Budapest Graphisoft park 3. | www.microsoft.hu

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>