Szociális ösztöndíj fellebbezés

Kedves Hallgatótársaim!

A korábbi, múlt pénteken felkerült szociális ösztöndíjakat taglaló közleményem szeretném az alábbiakban lekövetni, kibővíteni.

Tájékoztattalak Titeket arról, hogy ebben a megváltozott hátterű ösztöndíj ügyintézésben újra meg fogjuk vizsgálni egy hiánypótlási rendszer lehetőségét. Azonban ez nem jelenti azt, hogy már másnap sorban lehetne hordani a különböző dokumentumokat a HÖT irodára vagy a Tanulmányi Osztályra, vagy más egységekhez. Mivel úgy tűnik ezt többen így értelmezték.

Egy ilyen rendszer/megoldás elvének, menetének, hátterének és szabályzatának kidolgozása nem megoldható egyik napról a másikra. Sok munkaórába fog telni, és a Diákjóléti Albizottság és HÖT közös egyetértése szükséges hozzá.

Addig is, ugyan úgy, mint korábban, lehetősége van minden pályázónak a határozata birtokában fellebbezést benyújtani a HAJOB-nak, az első fokú döntés ellen. Ez azoknak segít, akiknek a kérvénye jogtalanul került elutasításra (pl: hibás kérvény kitöltésből fakadó hibás pontszám). Egyértelműen hiányos kérvények ügyét viszont a HAJOB sem tudja érdemben tárgyalni!

A fellebbezés benyújtásának menete az elmúlt félévekhez hasonlóan:
1: határozat igénylése
(helye: HÖT iroda (Tóth Kinga), határideje meghosszabbítva: október 14-től október 22 16:00-ig)
2: „Kérelem a Hallgatói Jogorvoslati Bizottsághoz” letöltése és kitöltése
(http://www.nyf.hu/tfo/node/15)
3: kérvény leadása a Tanulmányi Osztályon az előadónak
(tartalmaznia kell: az említett határozatot és az említett formanyomtatványt kitöltve, aláírva, illetve egyéb mellékleteket, amiket szükségesnek gondoltok)

Üdvözlettel,
Kovács László
HÖT alelnök

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>