Sokan „ugrották meg” sikeresen az Ugró1etemet

coke

A bajnok a gödöllői Szent István Egyetem csapata lett

Budapest, 2014. november 13. – 4000 egyetemista indult, 300 csapat nevezett be, végül a fináléban tíz lelkes csapat küzdött meg a Coke Ugró1etem bajnoki címéért. A tegnapi döntőt a gödöllői Szent István Egyetem Illuminaty csapata nyerte.

A tavalyi kidobós sikere után idén is gyermekkorunk egyik kedvelt játékát, ezúttal az ugróiskolát idézhették fel az egyetemisták a Coca-Cola-val. A kifejezetten a Coke Ugró1etemhez kifejlesztett applikáció segítségével bárhol és bármikor gyakorolhattak a fiatalok, hogy a mozgással legtöbb kalóriát elégetők már valódi pályákon mérhessék össze erejüket. A selejtezők után a legjobb tíz csapat vett részt tegnap a budapesti döntőn a Petőfi Csarnokban.

A hallgatóknak szervezett program sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy az applikációt több mint 4000-en töltötték le okostelefonjaikra, amely a hazai AppStoreban a legkedveltebbnek bizonyult a sport kategóriában. A legaktívabb régió Budapest volt, ahonnan 118 regisztráció érkezett, de számos csapatot indított a debreceni, az egri, a gödöllői, a győri, a nyíregyházi, a pécsi és a szegedi egyetem is.

A döntőn résztvevőket az Ugró1etem két nagykövete, Szabó Zsófi (színész-műsorvezető) és Bártfalvi Sándor (a Mary PopKids frontembere) közös ugrálással fogadta, a rendezvényt Mary PopKids koncert színesítette egy lélegzetvételnyi pihenőt hagyva a versenyzőknek.

„A mozgás az életemben mindig is fontos szerepet játszott. Figyelek arra, hogy a bevitt kalóriákat lemozogjam és örülök minden olyan kezdeményezésnek, ami erre ösztönzi a fiatalokat” – mondta Szabó Zsófi.

„Ezt én is így látom, ezért is járok le gyakran focizni a srácokkal. Lehet, hogy majd javaslom nekik, hogy ezentúl ugróiskolával melegítsünk be, mert amellett, hogy átmozgat, tényleg remek móka. Nem gondoltam volna, más városokból is ilyen sokan jönnek el a döntőre és a kemény verseny ennyire szórakoztató lesz. Gratulálok a győztes csapatnak, és örülök annak, hogy „beiratkoztam” az Ugró1etemre” – tette hozzá Bártfalvi Sanyi.

A teljes cikk megtekintéséhet katt IDE !


Ne feledkezzünk meg főiskolánk csapatáról sem!

A Nyíregyházi Főiskola csapata, a „Vízimentők” második helyen végzett a 2014-es Coke Ugró1etem tegnapi döntőjén, Budapesten a Petőfi Csarnokban. A fiúk végig magabiztosan teljesítették a pályát és csupán egy minimális három másodperces hátránnyal maradtak le, az első helyezett, a gödöllői Szent István Egyetem csapatától. Harmadik helyen az Eszterházy Károly Főiskola hallgatói végeztek.
Gratulálunk nekik!

10153846_379896598831832_3524919861301086869_n

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>