Nyitott Gyárak NAPJA

 

GENERATOR_facebook_800x576 (3)

A Karrier Generátor Programmal már szeptemberben pipa a gyakorlati hely, az ösztöndíj vagy az első állás

Legyél ott szeptember 27-én a Nyitott Gyárak Napján

Boeing, az Eurocopter és az Embraer. A termelés megkezdésekor a Diehl Aircabin Hungary 25 főt foglalkoztatott, a munkavállalók száma ma már több mint 190 fő és 2015 végére több mint 300 fő dolgozik majd itt. Ha szeretnél köztük lenni, ismerd meg a vállalatot közelről szeptember 27-én. >>> Jelentkezz most!

Ahhoz, hogy olasz vállalatnál dolgozass, elég Nyírbátorig utazni. A Serioplast az Old Mill Holding tagvállalataként a legnagyobb olasz merev műanyag palackokat gyártó vállalat, Európában is vezető szerepet játszik ezen a piacon. Olyan ügyfeleknek dolgozik, mint a Coca-Cola, a L’Oreal, a Szabolcsi Karrier Generátor Programban is résztvevő Unilever, a Campari, a Colgate vagy a Johnson&Johnson. A Nyírbátori gyártócsarnokot 2009-ben adták át, ahol az Unileverrel kötött hosszú távú megállapodás alapján háztartási tisztítószer-gyártáshoz szükséges műanyag flakonok készülnek. 2011-ben a cégcsoport másik divíziójához tartozó Farmol Hungary is megkezdte a termelést Nyírbátorban, ahol aerosol termékeket gyártanak. >>> Jelentkezz most!

Az MSK igazi mérnökparadicsom azoknak, akiknek a karrierálma, hogy gépeket tervezzenek – győződj meg erről a saját szemeddel szeptember 27-én, a Nyitott Gyárak Napján. Az MSK Covertech-Group raklapozó rendszerei, zsugorfóliázó csomagológépei, nyújtott-fóliázó csomagológépei, kicsomagoló gépei, szállítástechnikája, szoftver és egyedi árumozgató rendszerei minden gépesítési fokozathoz a megfelelő megoldást kínálják. Az anyavállalat székhelye a németországi Klevében található. Gyártó telephelyeik Németországban, Franciaországban, az USA-ban és Kínában, valamint Magyarországon, Nyírbátorban találhatóak. A magyar egység 1994 óta működik, jelenleg közel 200 fő dolgozik itt. Nagy létszámú mérnöki osztályokkal, a legmodernebb CAD- és CAE-szoftverek bevetésével kerül sor Nyírbátorban az MSK egyedi alkatrészek, szállítástechnikai komponensek és standard-gépek végszerelésre előkészített legyártására, beleértve az összes szükséges hardver és szoftver előállítását is. >>> Jelentkezz most!

KarrierGenerator_plakat

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>