MEGHÍVÓ Klímabarát rendezvényre

Tisztelt Hallgatók!

A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-0001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében ezért országosan 8 helyszínen szervezünk olyan regionális rendezvényt, melyen a települési és megyei önkormányzati döntéshozók, civil és szakmai szervezetek, vállalkozások, valamint az egyetemek és egyéb kutatóműhelyek részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.

Az Észak-Alföld Régió Klímabarát rendezvényére 2017.03.24-én kerül sor Nyíregyházán, a Continental Arénában (4400 Nyíregyháza, Géza u. 8-16.).

A részletekről a csatolt Meghívóban tájékozódhat.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a regisztracio@klimabarat.hu és a szovetseg@klimabarat.hu e-mail címeken, vagy a +36 (1) 249 5469 telefonszámon tehet meg. További információt ugyanezeken az elérhetőségeken adunk.

Üdvözlettel,

Gál Péter
Klímabarát Települések Szövetsége

Meghívó letöltése ITT!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>