Legyen Nyíregyházi az Év Fája 2013-ban

Kedves Hallgatók!

Az Ökotárs Alapítvány által 2010 óta évente szervezett Év Fája versenyre lelkes nyíregyházi természetbarátok benevezték a Sóstói Múzeumfaluban álló Populus alba fehér nyárfát.
A zsűri a döntő 12 résztvevője közé beválasztotta a mi fánkat.

A verseny győztese elnyeri az Év Fája 2013 címet, melyhez egy egészségi állapotfelmérés és kezelés is jár, vagy a településen őshonos csemeték ültetésére támogatást kapnak.
A hazai Év Fája részt vesz a jövő év elején megrendezésre kerülő európai versenyen is, amelynek győztese az Európai Év Fája címet nyeri el.
A nemzetközi megmérettetésen már kétszer nyerte el magyar fa az Év Fája címet.

Szavazni a világhálón az Ökotárs Alapítvány honlapján lehet
http://evfaja.okotars.hu/dontosfak
a szavazók elektronikus levélcímének megadásával és a szavazó a postafiókjába érkező honlapcímre kattintással érvényesítheti a döntését.
(Ugyanarról a címről küldött szavazat érvényteleníti a korábbit.)

A szeptember 10. és november 5. között tartó szavazatgyűjtésben a mi fánk 967 ponttal a 5. helyen áll a 2968 pontos első helyezett után.
Több irányban végzett szavazásra felhívó tevékenységem ellenére sem nőtt oly mértékben a fehér nyárfánkra adott szavazatok száma, hogy megelőzné a jelenleg vezető vetélytárs fát.

Ezért gondoltam a sok ezer nyíregyházi főiskolásra, akiknek segítségével győzelemre juttathatnák a Múzeumfalu kimagasló ékességét.
Szüleiket, testvéreiket, barátaikat, rokonaikat, ismerőseiket, szomszédaikat bevonva a szavazatgyűjtésbe bebiztosítható lenne a legjobb eredmény.

A hallgatók a számukra apróságot jelentő 2 kattintással részt vehetnek egy nagy közösségi cél elérésének sikerében.

Remélem a hallgatókat sikerül megmozgatni az Év Fája 2013 szavazáson való részvételre.

Üdvözlettel
Hudivók Róbert
a Nyíregyházi Városvédő Egyesület elnökségi tagja

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>