Korlátlan beszélgetés feltöltőkártyásoknak!

Szeretnél feltöltőkártyásként korlátlanul beszélni a haverokkal? Akkor válaszd a VitaMAX Tuning tarifát, töltsd fel 5000 Ft-tal és beszélj korlátlanul 0 Ft-ért minden Vodással a feltöltéstől számított 30 napig. Sőt, 5000 Ft-os feltöltés esetén az SMS és a beszélgetés is sokkal olcsóbb: 28,5 Ft minden időszakban. Ha ez nem lenne elég, akkor most figyeljetek: a tarifához akár 1 GB díjmentes internet is jár.

A tairfáról bővebb infót a www.vodafone.hu/tuning oldalon találtok. Ha kipróbálnátok a VitaMAX Tuning tarifát, akkor keressétek a Nyíregyházi Főiskolán az alábbi átadási pontokon, ahol ingyen a tietek lehet egy 500 Ft-tal feltöltött VitaMAX Tuning SIM kártya:

Átadási pontok listája:

1.Nyíregyházi Főiskola B. épület HÖT iroda
2.Nyíregyházi Főiskola Campus Kollégium Menza

A tarifa korlátozott számban csak december 15-ig igényelhető, de ha addig kipróbálod, utána mindig élvezheted a korlátlan beszélgetés szabadságát.

Szuper tarifához szuper készülék kedvező áron

Ha van már SIM kártyátok, és szeretnétek hozzá egy okostelefont. hogy a díjmentes internetet is maximálisan ki tudjátok használni akkor a Samsung Galaxy Y-t ajánljuk 21.990 Ft-ért, 5000 Ft-os feltöltés esetén. Ha van már Tuning SIM kártyátok, és regisztráltok a Vodafone Köszönet programjába, akkor 20310 Ft-ért tiétek lehet a készülék.

Samsung okostelefonokhoz exkluzív tartalmak

Október közepétől ingyenesen elérhető a Samsung androidos okostelefonjaira és táblagépeire egy exkluzív, magyar alkalmazásokból álló appcsomag, amely a rajtnál 11, de az év végére már 15 hasznos programot fog tartalmazni. A Samsung App Mix sokoldalú alkalmazásaival minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen jut hozzá magyar tartalmakhoz.

Az alkalmazások a korábban megvásárolt Samsung-telefonokra utólag tölthetők le a Samsung Apps áruházból, míg az újakra a keretalkalmazás hamarosan már előtelepítve érkezik.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>