Jubileumi OTDK

Korábbi neptun üzenetünkben tájékoztattuk Önöket, hogy 2011. április 27-29-én (szerda-csütörtök-péntek) főiskolánkon kerül megrendezésre a XXX. JUBILEUMI OTDK (Országos Tudományos Diákköri Konferencia).
Férőhely átadás menetében VÁLTOZÁS:
2011. április 25-én (hétfőn) 18 óráig szíveskedjen mindenki a saját dolgait összepakolni, a szekrénybe, ágynemű tartóba helyezni és a szobát kitakarítani. Amennyiben olyan eszköz vagy készülék van a szobában, amelyet nem tud elzárni, lehetőség van a 3-as épület alagsor 1. sz. helyiségben, 4-es épület alagsor 4. sz. helyiségben elhelyezni. A szobában található hűtőszekrényt szíveskedjenek kiüríteni, takarítani. Amennyiben olyan étel vagy olyan termék van a hűtőszekrényben, amely romlandó, a 4-es épület alagsorában található 4. sz. helyiségben biztosítunk egy hűtőszekrényt, illetve fagyasztót, ahová ezen termékek elhelyezhetőek.
A helyiségekbe történő pakolás a főbejárati porta szolgálatot teljesítő kolléga jelenlétében történik.
Visszaköltözés: 2011. április 29-én, pénteken 18 órától.

Üdvözlettel és köszönettel:
Kollégiumi Bizottság

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>