Informatikus-sörtesztelőket keresünk!

misys[1]Szívesen kipróbálnád magad nemzetközi terepen? Bírod a versenyt, van benned elég kitartás? Hiszel abban, hogy egy jól megtervezett ikon a felhasználói felületen, vagy akár egyetlen sor a kódban hozzájárul a termék és a cég sikeréhez?

És a sörrel hogy állsz?    

Most megmutathatod, mire vagy képes, hiszen a Misys, a világ vezető pénzügyi alkalmazás-szállítója Magyarországon építi fel digitális fejlesztőközpontját. A Misys megoldásait világszerte több mint 1900 bank és pénzügyi intézet használja, víziójuk nem más, mint hogy a föld összes lakosa frusztráció mentesen bankolhasson. Csatlakozz Te is a Misys Digital Channels csapatához, hogy az innovatív munkakörnyezeten és a versenyképes fizetésen túl a világ első „vállalati sörét” is megkóstolhasd. Egy olyan kézműves terméket, ami a legmenőbb londoni pubban, a legkritikusabb belga sörözőben és a Szilicium-völgy trendi bárjaiban is megállná a helyét. A Misys Digital Channels irodáiban minden pénteken szabad a Misys Corporate Beer, és ahogy az informatikában sincs megállás a fejlesztésben, úgy a sörkészítésben is nagy a verseny. A Misys Digital Channels minden irodája helyi sörfőzdékkel együtt dolgozik a saját receptúráján és minden évben versenyen dől el, hogy melyik az év hivatalos vállalati söre.

A Misys a bizonyíték arra, hogy itthon is lehet rugalmas, innovatív, de mellette komoly kihívásokkal teli, nemzetközi környezetben is versenyképes fizetésért dolgozni. Nem hiszed? Tegyél egy próbát és töltsd náluk szakmai gyakorlatodat, vagy jelentkezz teljes munkaidős pozíciójukra.

További részleteket a http://corporatebeertasters.com/ weboldalon olvashatsz.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>