PÁLYÁZATI FELHÍVÁS,

a Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjára!

A Demján Sándor Alapítvány keretén belül külföldi ösztöndíjat elnyert, jó tanulmányi eredményekkel rendelkező, szociálisan hátrányos helyzetű, nappali tagozatos gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi tanulmányok, általános gépészmérnök és mezőgazdasági gépészmérnök szakos hallgatók részére biztosít lehetőséget a tanulmányok folytatására a 2009/2010-es, valamint a 2010/2011-es tanévben.
Az ösztöndíj célja az, hogy lehetővé tegye jó tanulmányi és szakmai eredményekkel rendelkező, azonban szociálisan hátrányos helyzetű hallgatók számára, hogy megpályázhassák a csekély anyagi támogatással rendelkező külföldi ösztöndíjakat.  A diákok az ösztöndíjra támaszkodva pályázhatnak a külföldi tanulmányi félévre, mivel a program segítségével mérséklődnek a tanulmányutak során felmerülő többletkiadások.
A támogatásra minden évfolyamból jelentkezhetnek hallgatók(kivéve a szakmai gyakorlaton lévők), a benyújtott pályázatokra kapott pontszámok alapján felállított rangsor szerint részesülnek a  hallgatók támogatásban.
Támogatásban csak azon hallgatók részesülhetnek, akik a pályázat kiírása előtt nyernek el az egyetem/főiskola, vagy más szervezet által kiírt hivatalos külföldi tanulmányi, vagy kutatási ösztöndíjat, melynek havi juttatása nem haladja meg az 500 Eurót.
A támogatás folyósításának alapfeltétele a 2009/2010-es tanév I. félévében az adott évfolyam mintatanterve által előírt összes kötelező tárgy és vizsga sikeres lezárása.
A támogatás ösztöndíj formájában kerül kifizetésre. Az elnyert ösztöndíjat közvetlen adó- és TB járulékfizetési kötelezettség nem terheli. Az ösztöndíj összege havi 200 Euró, melyre a hallgató külföldi tanulmányainak ideje alatt jogosult (de legfeljebb 10 hónap időtartamra).

A pályázat benyújtási határideje: 2010. február 19. péntek 12:00

BŐVEBB INFORMÁCIÓK KEDDEN LESZNEK ELÉRHETŐK!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>