Bolondok Hava

Lachtal Closing
BOLONDOK HAVA

2011. március 31 – április 03. (4 nap/3 éjszaka/3 sínap)

Zárd a szezont napsütésben sok bulival egy 4 csillagos pályaszálláson már 99 € /főtől! Törzsutas kedvezménnyel már 94 €/főtől!!!
Míg mások itthon a virágot szedik, Te szakítsd le a legnagyobb szezonzáró bulit és csússz akár egy pólóban!

– 4 nap, 3 éjszaka
– 3 napos síbérlet
– 4 csillagos pályaszállás a Monarchia Parkban
– 5 csillagos hütte partyk
– ingyenes lécteszt és oktatás
– welcome drink
– éjszakai szánkózás

Programok:

  • INGYENES SÍTESZT AZ ELAN 2011-ES MODELLEIVEL
  • INGYENES KEZDŐ SÍOKTATÁS
  • ÉJSZAKAI SZÁNKÓZÁS
  • MEEX BOLONDOK NAPI MULATSÁG
  • ESTI HÜTTE BULIK ITALAKCIÓKKAL

…100 % MEEX HANGULAT AZ ÉV UTOLSÓ KÖZÖS SÍZÉSÉBEN!

A haverokkal kitaláltátok, hogy a télen még egy utolsót csúsznátok? Ha szeretnétek még egyet síelni vagy boardozni és szerettek bulizni is, akkor irány Lachtal!
Ausztria legfőbb vonzereje nem a szépen csengő nyelv, hanem hogy közel fekszik kis hazánkhoz. Most lényegében bárkinek telik rá. A lachtali pályákat magyarok veszik birtokba, átalakítják a közigazgatást, így sikerült  egy háromnapos osztrák hétvégét szállással és bérlettel kihozni 94 euróból.

Neked ajánljuk:
Lachtal nem egészen ötszáz kilométerre fekszik Budapesttől, így viszonylag gyorsan meg lehet jelenni, ha a kedd esti sörözésen kitaláljátok, hogy csütörtökön síelnétek.

Lachtal:
Lachtal Stájerország legsokoldalúbb síterepeinek egyike. Magyarországról könnyen megközelíthető, ezért az utolsó napi sízés is beiktatható a programba. Fekvése miatt igen hóbiztos, lesiklópályáinak többsége piros és kék szintű, de számos lejtőjén freerideolásra is lehetőség van.

Pásztor Júlia

pasztor.julia@meex.hu

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>