Alaptámogatás igénylése 2014/2015-ös tanév

HIRDETMÉNYimage.aspx

 A Nyíregyházi Főiskola Diákjóléti Albizottságának hatályban lévő Ügyrendje alapján pályázatot ír ki a 2014 /2015. tanév I. szemeszterében az alaptámogatás igénylésére

Kedves Hallgatók!

A 2014/2015. tanév I. szemeszterében az alapösztöndíj pályázati adatlapját a h5.nyf.hu weboldalról kell letölteni, kitöltött, nyomtatott formában és a szükséges dokumentumokkal mellékelve a B épület B.161. irodájába, az Ösztöndíj Bizottsághoz benyújtani.

Az a hallgató pályázhat az ösztöndíjra, aki első alkalommal államilag támogatott teljes idejű felsőfokú/felsőoktatási szakképzésben, alapképzésben, mesterképzésben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik és a képzési időn belül folytatja tanulmányait.

Segítséget, tájékoztatást a Hallgatói Önkormányzati Testület Ösztöndíj Bizottságának B.161-es irodájában kaphattok ügyeleti időben.

Pályázatok leadási határideje:

2014. szeptember 24. 9:00 órától – 2014.október 3. 12:00 óráig

 

Kérjük, mindenki figyelmesen olvassa el a rendszeres szociális ösztöndíj szempontrendszerét a hiánytalan pályázat leadása érdekében.


(A 2013/2014. 1. félévi leírásban foglaltak vonatkoznak a 2014/2015. 1. félévre is!)

Figyelem: Hiánypótlásra nincs lehetőség!!!

 

Hegedüs Ferenc
Diákjóléti Albizottság elnöke

Kitöltendő pályázati adatlap

Szociális ösztöndíj szempontrendszer

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>