Nyári amerikai gyermektáboroztatás!

ccusa

CCUSA Magyarország Kft.
Rákóczi út 8/b III/8.
1072 Budapest
Hungary
Ph/Fax: 36 (1) 244-7941
E-mail: Hungary@CCUSA.hu
Website: http://www.ccusa.com , www.CCUSA.hu

Serving Hungary Since 1990!

Kedves Diákok!

A CCUSA szervezet idén ünnepli 20. évét Magyarországon. A legrégebbi, egyben legnagyobb J1-es szervezetként eddig több mint 3600 magyar résztvevőt küldött külföldre dolgozni. Lehet, hogy jövőre te is kijutsz velünk? A következő programokat ajánljuk figyelmetekbe:

Camp Counselors USA – Nyári amerikai gyermektáboroztatás (Ha ez a programunk érdekel, ide írj: camp@ccusa.hu)

Fontos kiemelni, hogy ez először is munka. Nem is olyan könnyű! A programra jelentkező fiatalokat nyári amerikai gyerektáborokban helyezzük el, ahol az alábbi 2 pozíció közül választhatnak:
– 1. *Support Staff (kisegítő személyzet), azaz mint konyhai dolgozó, karbantartó, takarító, lovász, stb. lehet elhelyezkedni. Ezen munkák mindegyike könnyen megtanulható feladatkörrel jár, és elvégzésükhöz kevésbé fontos a jó angol nyelvtudás, ugyanakkor fizikailag megterhelő (napi 8-10 óra). Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 20 évben a support staff pozícióra jelentkezők 100% -át el tudtuk helyezni!
– 2. Counselor (gyermekfelügyelő) Erre a pozícióra főként olyan jelentkezőket várunk, akik jól beszélnek angolul és járatosak valamely sport területén (vívás, úszás, tenisz, lovaglás, falmászás, stb.), esetleg már rendelkeznek oktatói tapasztalattal, képzettséggel. Counselor pozícióra érdemes minél korábban jelentkezni, mert ezek kelnek el leghamarabb! Az elhelyezést nyert gyermekfelügyelők sokféle módon felelősek: egyszerre tanárok, edzők, „apacs indiánok” és osztályfőnökök, de legfontosabb talán, hogy a gyerekek barátai.
A több mint 1000 táborhely között számos tábortípus létezik, legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9 hétig tart (ezalatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint szervezetünk intézi az ingyenes repülőjegyet és a J1-es vízumot, mely továbbra is szükséges a munkavállaláshoz). Ezután lehetőség van még akár 1 hónapig is utazgatni az Egyesült Államokban. Tábori Állásbörzénk időpontja 2010 márc 2. kedd, ezen a napon 30-40 amerikai táborvezető érkezik hozzánk, hogy aznap személyzetet vegyen fel: ilyenkor a magyar diákok több száz álláslehetőségből válogathatnak! Az elmúlt években 150-200 CCUSA diák nyert elhelyezést egye-egy ilyen alkalmon. Idén gyere te is, és „helyezd el” saját magad! Mivel erre a börzére tradicionálisan hatalmas az érdeklődés, hogy elkerüljük a tumultust, a „beengedés” jelentkezési sorrendben történik (érdemes tehát korán regisztrálni a www.ccusa.com weboldalon)!

Work Experience USA – Vendéglátós nyári munkák az USA-ban(Ha ez a programunk érdekel, ide írj: weusa@ccusa.hu)

Ez egy olyan kulturális csereprogram, ami a már tapasztaltabb fiatalok* számára jött létre, akiknek a táboroztatás már nem elég. Olyan diákokat keresünk, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az Egyesült Államokba, hogy anyanyelvi környezetben gyakorolhassák az angolt, és amerikai órabérekben kapjanak fizetést. Az Independent vagy a Placement opciónkat választva a jelentkezők maguk kereshetnek vendéglátó ipari munkát adatbázisunkból, vagy a szervezetünk helyezi el őket hotelekben, üdülőhelyeken, vidámparkokban, nemzeti parkokban (bárhol, ahol idénymunkára van szükség). Az Egyesült Államokban akár négy hónapig is lehet legálisan dolgozni, amit még egy hónap utazgatási idő követhet. Az elmúlt 8 évben a WEUSA programra jelentkezők 100% -át el tudtuk helyezni!

* Ezekre a programokra csak nappali tagozatos diákok jelentkezhetnek (2010 júniusban végzős diákok még megfelelnek ennek a kritériumnak).

Egyéb programjaink 2009-2010-ben:
– Camp Counselors Canada (Nyári táboroztatás, support / counselor pozíciók Kanadában, nem csak nappalis diákok számára!)
Practical Training USA (Gyakornoki év /másfél év/ az USA területén, csak végzett diákoknak!)
Camp California in Croatia (Nemzetközi táboroztatás Horvátországban, tapasztalt táboroztatóknak)

Valamennyi programunkra ONLINE lehet jelentkezni a www.ccusa.com weboldalon. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keressétek iskolátokban a helyi CCUSA Area Representative diákokat (akik már mind vettek részt valamelyik CCUSA programon, és szívesen mesélnek élményeikről). Központi irodánkban pedig a fenti címen, telefonszámon állunk rendelkezésetekre. Magyar nyelvű háttéroldalunkat is érdemes meglátogatni: www.ccusa.hu.
Várjuk jelentkezéseteket programjaink bármelyikére!

A CCUSA Magyarország Csapat
Fővárosi Munkaügyi Központ engedély szám: 46537-4/2004-0100-319

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>