2014. ÉVI NYÁRI SPORT ÉS ZENEI PROGRAMOK MINDEN HALLGATÓNAK!

a4kq_200_200[1]

Kedves Hallgatótársunk!

Szereted a hallgatói élet kihagyhatatlan és népszerű kulturális rendezvényeit? Emellett fontos számodra, hogy emlékezetes legyen a nyár? Amennyiben mind a kettő kérdésre IGEN a válaszod, mutatjuk, mire számíthatsz a közeljövőben:

EFOTT – Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 2014

A 2014-ben hazánk legnagyobb hallgatói kulturális- és könnyűzenei fesztiválja 2014. JÚLIUS 15-20. között Miskolctapolcára, pontosabban az Egyetemvárosba költözik.

Az évről évre rekord látogatottságot beállító hallgatói rendezvény idén nyáron egy kiváló környezeti adottságokkal rendelkező helyszínen várja a hallgatókat az ország összes pontjáról: diák-barát árak, strandolási lehetőség, változatos sportpályák (strandfoci, röplabda, kosárlabda), valamint túralehetőségek. A fesztivál területén minden eddiginél több sportolási lehetőség várja a résztvevőket; a HÖOK, mint jogtulajdonos célja, hogy a 2014-es programkínálatában még hangsúlyosabbá váljon a sport a SportPont Program keretein belül.

További információk: www.efott.hu és a www.sportpont.hu oldalakon.

Fellépők: http://www.youtube.com/watch?v=N461eVnwxp0

 

Üdvözlettel:

Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK)
SportPontProgram csapat
EFOTT csapat

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>